Близък приятел разкри всички планове на Гуардила за Сити


Близък приятел разкри всички планове на Гуардила за Сити
Снимка: .

1694 0

Близък приятел на Хосеп Гуардиола на име Марти Перарнау е разкрил трансферните планове на мениджъра на Манчестър Сити. Той е говорил пред "La Nacion".

"В клуба признаха, че цикълът на настоящия състав, граден от времето на Манчини и Пелегрини, е затворен, тъй като повечето от футболистите са вече на 30 г. и повече. Босовете на Манчестър Сити са планирали с Гуардиола два етапа на подобряване на отбора в близките 6 години. Вторият етап започва още това лято", разкрива Перарнау.

"Големи надежди се възлагаха на Гюндоган, който трябваше да изпълнява ролята на Шави или Тиаго Алкантара, но контузиите провалиха плановете на Гуардиола".

"Клубът не планува да продава Агуеро. Въпреки това Гуардиола ще му възложи ролята на резерва. Като титуляр той иска да вижда Жезус".

"Да се продадат ненужните играчи на Сити ще бъде трудно, заради условията в договорите им. Става дума за Мангала, Харт, Сабалета, Насри, Бони. Те ще бъдат дадени под наем".

"Кабайеро и Браво ще останат вратари на отбора и следващия сезон. Отаменди също ще бъде запазен".

"Това лято ще бъдат привлечени 5-6 играчи. Приоритет е привличането на играчи на фланга на отбраната. Освен това Гуардиола иска да купи централен защитник и нападател (Алексис Санчес е приоритет).

"Гуардиола иска да разшири състава, тъй като е разбрал, че във Висшата лига трябва да имаш повече играчи, отколкото му бяха нужни в Барселона и Байерн", завършва приятелят на треньора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички