Ново трансферно лято, нови 50 милиона от Пеп за защитник


Ново трансферно лято, нови 50 милиона от Пеп за защитник
Снимка: Guliver/GettyImages

1783 0

Менииджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола ще продължи обновяването на застаряващия състав на "гражданите" през лятото, като и сега е готов да плати 50 милиона паунда за защитник, информират на Острова.

След като през 2016 година плати тази сума на Евертън за Джон Стоунс, сега каталунският специалист се надява тази оферта да е достатъчна, за да привлече и десния бранител на Тотнъм - Кайл Уокър.

И двамата десни бекове на Манчестър Сити - Бакари Саня и Пабло Сабалета, са с изтичащи през идното лято договори, а "гражданите" нямат намерение да ги задържат в състава си. Уокър (26 години) би бил идеалният заместник на двамата, а освен това е далеч по-млад от тях.

Директорът на Сити - Чики Бегиристайн, пък ще предложи на Уокър 150-хиляди паунда семична заплата. В момента той взима близо три пъти по-малко в Тотнъм, а в същото време "шпорите" не могат да му предложат повече от 80.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички