Бивша звезда на Ливърпул преговаря с Трабзонспор


Бивша звезда на Ливърпул преговаря с Трабзонспор
Снимка: Getty Images/Gulliver

19057 0

Даниел Стъридж преговаря с турския Трабзонспор за двегодишен договор, съобщава ESPN. Според информациите, разговорите с турския клуб се движат от агенти на английския национал в страната. Ако сделката се осъществи, 29-годишният футболист ще последва бившия полузащитник на Челси Джон Оби Микел в Трабзонспор.

Търсенето на нов нападател е основната трансферна цел на клуба, който финишира четвърти в местната Суперлига миналия сезон, като освен него сред вариантите попада и Емануел Адебайор.

Стъридж, който има 26 мача за Англия, бе освободен от Ливърпул в края на миналата кампания, след като не получаваше редовно титулярно място в състава. Той получи шестседмична забрана и глоба от 75 000 паунда по-рано този месец за нарушаването на правилата за залагане на ФА, но четири седмици бяха преустановени, което означаваше, че той е свободен да играе след 31 юли.

Стъридж влезе в медийните заглавия в началото на юли и с това, че публикува в Инстаграм информация, че кучето му е било откраднато от дома в Лос Анджелис, но било върнато на собственика от вдъхновяващия рапър с псевдоним „Кила Фейм“. Неотдавна излезе информация, че и тим от Серия А проявява интерес към нападателя. Вижте кой е той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички