Бивш треньор на Левски поема Челси?


Бивш треньор на Левски поема Челси?
Снимка: Guliver/GettyImages

2870 0

Медиите в Англия осъмнаха с интересна новина в днешните си броеве. Според изданията на Острова Челси готви изненадващ мениджър, който да замени Антонио Конте. Става въпрос за Славиша Йоканович, който бе и начело на 26-кратните шампиони на България Левски.

През миналия сезон Антонио Конте изведе Челси до титлата в дебютната си кампания, но през тази играта на "сините" не върви. Освен това те имат 4 загуби в последните си 5 мача, а всички на "Стамфорд Бридж" са почти сигурни, че италианецът ще си стегне багажа след края на този сезон.

Сръбският специалист от своя страна впечатлява с изявите си начело на Фулъм. Тимът е в страхотна серия в Чемпиъншип, като няма загуба през 2018 година. Бившият отбор на Димитър Бербатов е на 4-та позиция в момента в класирането и мисли само и единствено за класирането си във Висшата лига.

Йоканович е сред фаворитите за поста не само заради изявите си с тима на Фулъм. Той също е бил и част от тима на Челси, като в началото на 21-и век между 2000 и 2002 той записва 39 мача с екипа на лондончани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички