Азар бесен от тактиката на Конте в мача със Сити


Азар бесен от тактиката на Конте в мача със Сити
Снимка: Getty Images/Gulliver

4471 0

Звездата на Челси Еден Азар изрази изключително си разочарование от тактиката, която "сините" приложиха във вчерашното си гостуване на лидера във Висшата лига Манчестър Сити. Шампионите загубиха на "Етихад" с 0:1, като не отправиха нито един точен удар, а Азар бе тотално изолиран като фалшива деветка.

"Когато излязох от терена имах чувството, че съм тичал, но не и че съм играл футбол. Това е жалко. Можехме да играем три часа и аз пак нямаше да докосна топката. В последните 10-15 минути имахме повече контролна топката, но трябваше да се опитаме да правим това през целия мач", коментира белгийският национал.

"Когато мениджърът ме постави отпред, се опитвам да давам всичко от себе си. Но ние не изиграхме добър мач и за мен е много трудно, когато съм докоснал топката само три пъти. Когато имахме топката, не се справихме достатъчно добре. Взехме някои грешни решения на терена. Но все пак играхме срещу Манчестър Сити", допълни Азар.  Социалните мрежи също полудяха след мача, като определиха тактиката на Конте за безумна и я обявиха "престъпление срещу футбола".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички