Бивш играч на Юнайтед и Интер, играещ във Висшата лига, ще е част от "Мача на Надеждата"


Бивш играч на Юнайтед и Интер, играещ във Висшата лига, ще е част от "Мача на Надеждата"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4286 0

Футболистът на Астън Вила Ашли Йънг ще бъде поредният звезден футболист, който ще бъде част от "Мача на Надеждата", става ясно от публикация на Фондацията на Стилиян Петров във Facebook. Както е известно, благотворителната инициатива на Стилиян Петров ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" на 6 септември.

Английският краен бранител е бил част от отборите на Манчестър Юнайтед и Интер в миналото. Към големия футбол пък тръгва от Уотфорд, като именно това е и първият му професионален клуб. След няколко години там преминава в Астън Вила за първия си престой в отбора.

37-годишният играч има и 39 мача за националния отбор на Англия. В тях се е отличил със 7 попадения. Към момента е ясно, че освен него в мача участие ще вземат Джо Коул, Шей Гивън, Стюърт Даунинг, Гари Кейхил, Максуел, Емил Хески, Юри Джоркаеф, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Робер Пирес, Луис Гарсия и Неманя Видич. Треньор ще е Мартин О'Нийл.

Димитър Димитров - Херо, треньорът на българските звезди, ще има на разположение: Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Наско Сираков, Мартин Петров, Мариян Христов, Георги Пеев, Милен Петков, Христо Йовов, Валери Божинов, Илия Груев, Радостин Кишишев, Красимир Балъков, Илиан Илиев и Здравко Здравков. 

Вижте повече за "Мача на Надеждата", организиран от Стилиян Петров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички