Бивш играч на Ливърпул: Отборът се нуждае от Кулибали, но не срещу луди пари


Бивш играч на Ливърпул: Отборът се нуждае от Кулибали, но не срещу луди пари
Снимка: Getty Images/Guliver

3119 0

Бившият футболист на Ливърпул Стив Никол смята, че тимът трябва да вземе нов централен бранител. Никол подкрепи решението на мърсисайдци да отправят оферта за защитника на Наполи Калиду Кулибали, но ги предупреди да не плащат висока сума за услугите му.

Мнозина считат сенегалския национал за липсващото парче в отбраната на тима на Юрген Клоп. Информациите обаче сочат, че евентуален трансфер на 29-годишния футболист на „Анфилд“ би стигнал умопомрачителната сума от 100 милиона евро. Според Стив Никол ако исканите пари за Кулибали са прекалено много, тимът трябва да се фокусира върху друг футболист. „Нека вземат Кулибали, но срещу добра сума. Наполи обаче искат луди пари. С техния президент не се работи много лесно. Ако искат луди пари, трансферът няма да се случи. Все пак бих искал да видя Кулибали в Ливърпул. Той е в най-силните години от кариерата си и е страхотен централен защитник. Всеки отбор на планетата би имал желанието да го вземе, но всичко зависи от парите“, заяви Стив Никол пред ‘ESPN’.

Ако сенегалският бранител пристигне на „Анфилд“, това би направило тима на Юрген Клоп дори по-силен, след като той вече разполага с Върджил ван Дайк в центъра на отбраната. Наполи обаче твърдо отказва да свали исканата сума за своя футболист. А ето кой футболист на Ливърпул убеждавал Кулибали да дойде на „Анфилд“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички