Бивш футболист на Тотнъм пред трансфер в Арсенал?


Бивш футболист на Тотнъм пред трансфер в Арсенал?
Снимка: GettyImages

1746 0

Управата на Арсенал се е наела с отговорността да привлече защитник на Микел Артета. На "Емиратс" поглеждат към Саутхямптън и звездата на тима Кайл Уокър-Питър, който е и бивш играч на градския съперник на "топчиите" - Тотнъм.

Мениджърът на Арсенал е дал съгласието си за привличането на Питърс и се очаква ръководството на "артилиеристите" много скоро да влезе в преговори с представителите на футболиста, информира "Mirror". Очаква се Саутхямптън да го пусне срещу 30 милиона паунда.

Интересното е, че интерес към британеца има и от страна на бившия му тим Тотнъм. "Шпорите" обаче са с ход напред. Когато продадоха футболиста на "светците" през 2020 година те добавиха клауза за евентуално откупване срещу 30 милиона. По този начин той може да се върне отново при лондончани.

Питърс наистина впечатли с изявите си по английските терени в последните 2 сезона и неслучайно е грабнал погледите на гигантите във Висшата лига. Самият Ралф Хазенхютъл не иска да пуска бранителя да си тръгне, но това решение не зависи от него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Към кой друг защитник са се ориентирали от "Емиратс"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички