Бивш египетски национал: Салах не е щастлив в Ливърпул, знам и причините


Бивш египетски национал: Салах не е щастлив в Ливърпул, знам и причините
Снимка: Getty Images/Guliver

1518 0

Бившият национален играч на Египет Мохамед Абутрика изрази мнение за положението на Мохамед Салах, като заяви, че според него нападателят не е щастлив в Ливърпул. В последните седмици отново се повдигна въпросът за бъдещето на Салах и дали ще остане на "Анфийлд".

Нападателят отказа да изключи преминаване в Реал Мадрид или Барселона по време на интервю за AS. Той каза още, че е разочарован, че не е станал капитан за сблъсъка на Шампионска лига на Ливърпул срещу Мидтиланд по-рано този месец.

"Обадих се на Салах за ситуацията му в Ливърпул и той е разстроен, но това никога няма да повлияе на представянето му на терена", каза Абутрика пред beIN SPORTS.

"Знам, че Салах не е щастлив в Ливърпул, той ми каза причините, поради които не е щастлив, но те са тайни и не мога да говоря за това публично. Една от причините, които ядосаха Салах, че не е капитан срещу Мидтиланд". Салах се присъедини към Ливърпул от Рома за сумата от 36,9 милиона паунда в средата на 2017 година. А какви бяха думите на Салах относно неговото бъдеще - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички