Битката за топ 4 се ожесточава, а Тотнъм попълни лазарета с още една звезда


Битката за топ 4 се ожесточава, а Тотнъм попълни лазарета с още една звезда
Снимка: Getty Images/Guliver

1591 0

След като голямата звезда на Тотнъм Хари Кейн се контузи и няма да играе в близките седмици, а друг ас на тима - Хюн Мин Сон, играе на Купата на Азия, "шпорите" получиха нови неприятни новини. В следващите 40-50 дни отборът ще трябва да се лиши от услугите на английския национал Деле Али.

По време на последния двубой срещу Фулъм 22-годишният атакуващ халф получи травма, заради която напусна преждевременно терена. След направени обстойни изследвания и прегледи беше установено, че той има разтежение на ахилеса и няма да играе поне до началото на март. Едва тогава се очаква той да поднови тренировки.

Контузията на Деле Али е поредният удар по селекцията на Маурисио Почетино. Съставът "изстъня" в предни позиции, като това може да означава и активизиране в последните дни на зимния трансферен пазар. Халфът ще пропусне полуфинала срещу Челси за Карабао къп, ключовите мачове с Борусия Дортмунд в ШАмпионска лига, както и по всяка вероятност лондонските дербита с Челси и Арсенал в английската Висша лига.

Другата лоша новина за "шпорите" не е свързана с представянето на терена, а с факта, че Реал Мадрид е близо до привличането на суперзвезда на Тотнъм (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички