"Беше като гръмотевична буря" - коментарът на Юрген Клоп след обрата на Ливърпул срещу Лутън


"Беше като гръмотевична буря" - коментарът на Юрген Клоп след обрата на Ливърпул срещу Лутън
Снимка: Getty Images

1920 0

В сряда вечер (21-ви февруари) Ливърпул трябваше да осъществява обрат от 0:1 до 4:1 при домакинството си на Лутън от 26-ия кръг на английската Висша лига.

*Със спечелените 3 точки мърсисайдци събраха актив от точно 60 и сега имат четири аванс пред втория Манчестър Сити ("гражданите" са с мач по-малко).

Коментарът на Клоп

"Тази вечер е една от вечерите, за които е трудно да спреш да говориш, ако трябва да съм честен. Думите просто искат да излязат от мен... Изключително щастлив съм от представянето ни и от много други неща, които видях", заяви Юрген Клоп на пресконференцията си след последния съдийски сигнал на "Анфийлд".

Юрген Клоп

"Хареса ми как стартирахме мача, но пропуснахме първия си добър шанс, а след това те ни вкараха. Видя се, че след като допуснахме гола започнахме да бързаме. Не при изграждането на атаките, а в последната третина от игрището - там прибързвахме".

"На почивката трябваше да игнорираме факта, че губим с 0:1 и да подобрим контрапресата си. Точно това направиха момчетата и второто полувреме беше като гръмотевична буря", констатира 56-годишният специалист.

*За Ливърпул сега предстои финал за Купата на Лигата срещу Челси на "Уембли" - 25-и февруари (неделя) от 17:00 часа (българско време).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - С 2 изречения: Агентът на Юрген Клоп разби на пух и прах всички слухове за бъдещето на треньора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички