Бербатов със съвет към сърдития Антони Марсиал


Бербатов със съвет към сърдития Антони Марсиал

3243 0

В Англия силно се спекулира, че Антони Марсиал ще напусне Манчестър Юнайтед през лятото, като играчът вече бил взел окончателно решение. От пристигането на Алексис Санчес през зимата, участията на французина в срещите на "червените дяволи" драстично спаднаха.

Звездата на българския футбол Димитър Бербатов разкри пред "Metro", че Марсиал се нуждае от малко повече увереност в себе си, както и в смяна на позицията, която играе.

"Марсиал има нещо специално и се развива. Има и още да се развива. Виждате вече колко е здрав и бърз. Липсва му само малко самочувствие. Когато играехме заедно в Монако, често тренирахме да играем на други позиции и когато аз бях защитник Марсиал се страхуваше да мине покрай мен, за да не му взема топката. Казвах му тогава, че е достатъчно бърз, за да успее лесно да се освободи от мен, а също и от всеки друг футболист на планетата", споделя Бербо за британското издание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички