Бербатов със съвет към Манчестър Юнайтед за зимния трансферен прозорец


Бербатов със съвет към Манчестър Юнайтед за зимния трансферен прозорец
Снимка: Getty Images / Guliver

2865 0

Най-добрият български футболист Димитър Бербатов даде предложение на ръководството на Манчестър Юнайтед за това кой играч да бъде закупен през зимния трансферен прозорец. Според бившия играч на "червените дяволи", те трябва да отправят оферта за защитника на Лестър Хари Магуайър.

Още през лятото мениджърът Жозе Моуриньо имаше желание да вземе английския национал, но тогава той подписа нов договор с "лисиците". Специалния искаше още и Тоби Алдервейрелд от Тотнъм, но вицепрезидентът на тима Ед Уудуорд отказа да инвестира голяма сума пари за един нов футболист.

"Трудно е да купиш някой, който е много добър през зимата. Ако обаче имаш късмета да вземеш такъв играч през януари, трябва да помислиш и за това как новият футболист ще се интегрира в състава. Ако е играч от друга лига, ще му бъде много по-трудно.

Ако взимаш централен защитник, трябва да мислиш за това с кой ще си партнира той. Може да си вземеш много скъп защитник, но да не можеш да намериш кой да му е партньор. На Манчестър Юнайтед им трябва защитник, който да е безгрешен в защита, дори и когато го пресират. 

ЗАЩО ДИМИТЪР БЕРБАТОВ ДА НЕ ЗАВЪРШИ КАРИЕРАТА СИ В ПЪРВА ЛИГА?

По време на Световното първенство бях впечатлен от Хари Магуайър. Той беше истински защитник за Англия и това въздействаше на целия отбор. Той просто се справи отлично с всяка задача", сподели Бербатов пред "BT Sport".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички