Защо Димитър Бербатов да приключи кариерата си в Първа лига


Защо Димитър Бербатов да приключи кариерата си в Първа лига

3808 0

Димитър Бербатов все още иска да играе футбол, въпреки че измина почти година от последния му пристан в Индия. Голмайстор №1 в английската Висша лига за сезон 2010/11 обаче по всичко изглежда няма да играе в българската Първа лига, а в "Ники Кънчев Шоу" той обясни защо не мисли да играе у нас, независимо дали получава оферти, или не.

"Все още не съм обявил край на кариерата ми. Предполагам доста хора, дори като го обявя, ще кажат, чакай, ти не си играл футбол от доста време. От България не са ме търсили. Дори да получа някакво предложение, аз съм казвал, че когато играеш в чужбина и се върнеш на място, където всичко това липсва – условия, терени, качество, заплащане, тогава ти ще започнеш да изискваш и когато това не се случи, ще се получат проблеми", отсече бившият играч на Пирин, ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед.

"Навиват ме и други хора да не спирам. То и на мен още ми се играе”, категоричен бе Димитър Бербатов в интервюто си в "Дарик Радио". Той не пожела да говори за отказването си от националния отбор, тъй като това е отдавна затворена страница за него. Междувременно българинът получи невероятно признание на Острова, след като Бербатов беше поставен сред най-великите нападатели във Висшата лига - вижте подробности!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички