Бербатов: Ако този сезон не спечели голям трофей, Гуардиола ще приключи със Сити


Бербатов: Ако този сезон не спечели голям трофей, Гуардиола ще приключи със Сити
Снимка: Фейсбук

1570 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов прогнозира, че мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола ще бъде освободен, ако през новия сезон не спечели Висшата лига или Шампионска лига. Българинът заяви, че и мениджърът на бившия му тим Тотнъм - Жозе Моуриньо, няма оправдания да не спечели нещо през кампания 2020/21.

"Ще бъде предизвикателна година за Гуардиола в Манчестър Сити. По мое мнение, ако той не спечели Шампионска лига или Висшата лига, това ще бъде краят на престоя му там. Ако обаче спечели някой от тези трофеи, мога да си представя, че ще остане дълго в Манчестър", заяви Бербатов за "Бетфеър".

"Моуриньо няма оправдания тази година, той започва от самото начало. Надявам се, че ще направи още малко трансфери преди затварянето на трансферния пазар през октомври", посочи бившият нападател.

"Ливърпул и Манчестър Сити ще се борят за титлата през този сезон. Челси ще бъде изненда за много хора и трябва да им се обърне внимание през този сезон", каза още българинът. А за кой играч той посъветва Челси да плати, ако трябва и 150 милиона евро, вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички