Барса все още се надява Ман Юнайтед да пуснат Погба


Барса все още се надява Ман Юнайтед да пуснат Погба
Снимка: Guliver/GettyImages

1142 0

Ръководството на Барселона не крие апетитите си към голямата звезда на Манчестър Юнайтед Пол Погба. Въпреки наближаващото затваряне на трансферния прозорец и категоричния отговор на "червените дяволи", че няма да се разделят със своя полузащитник, каталунците все пак се надяват рано или късно Погба да премине на "Камп Ноу".

Барселона са песимистично настроени по отношение на трансфера да се случи през това лято, но силно се надяват да си осигурят услугите на халфа през зимния трансферен прозорец, смята испанското издание "Sport". Французинът е в обтегнати отношения с мениджъра на "червените" Жозе Моуриньо, което накланя везните в полза на испанския колос.

Барса следи също така ситуацията с халфа на Аякс Франки Де Йонг и полузащитника на ПСЖ Адриен Рабио. Де Йонг заяви, че ще остане през новия сезон в състава на Аякс, а вчера дори игра за своя отбор в мач реванш от квалификационната фаза на Шампионска лига срещу Динамо Киев, завършил 0:0.

Адриен Рабио пък отказва да поднови своя договор с парижани, който изтича през следващата година. ПСЖ не са съгласни да преотстъпят своя играч на каталунците, но с това рискуват да изпуснат Рабио през следващия сезон без да получат трансферна сума за него. Барселона са твърдо решени да привлекат поне две от тези три имена, за да подсилят средната линия на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички