Барса ще чака търпеливо за Погба, както направи и с Коутиньо


Барса ще чака търпеливо за Погба, както направи и с Коутиньо

1370 0

Ръководството на Барселона трудно ще си осигури услугите на Пол Погба през това лято, но не смята да се отказва от звездата на Манчестър Юнайтед, твърди Don Balon. Според изданието каталунците ще изчакат до зимния трансферен прозорец, когато отново ще се опитат да спечелят подписа на французина.

Пол Погба се намира в обтегнати взаимоотношения със селекционера на "червените дяволи" Жозе Моуриньо, което накара редица медии на Стария континент да заговорят усилено за трансфер на играча далеч от "Олд Трафорд", а "Камп Ноу" бе най-често спряганото име за бъдещето на бившия играч на Ювентус.

Ситуацията около Погба напомня на един не толкова избледнял спомен от последния зимен трансферен прозорец, когато звездата на Ливърпул Филипе Коутиньо напусна в посока Барселона, след като бе спряган за трансфер още през лятото на 2017 година.

Коутиньо доигра последния си половин сезон в състава на мърсисайдци далеч от познатото ниво именно поради факта, че не му бе позволено да се присъедини към каталунците през лятото, а бе задържан до зимния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички