Барнзли - Брадфорд Сити


Барнзли - Брадфорд Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1243 0

В неделя от 17:00 часа българско време един срещу друг в се изправят отборите на Барнзли и Брадфорд Сити. Посредствен домакин срещу убедителен гост, така най-кратко можем да определим настоящия сблъсък.

Тези два отбора се намират съответно на 17-то и на 7-мо място в класирането на Първа Лига на Англия. С техния двубой този кръг приключва.

Определено тима на Барнзли не се намира в най-добрата си спортна форма и за момента има спечелени едва 12 точки от 10 изиграни мача до сега. Гостите им от своя страна са с актив от 18 точки и затова са доста по-напред в подреждането. Със сигурност обаче и двата тима ще искат да са сред първите шест отбора в крайното класиране и поради това и прогнозата ми за мача е за над 2.5 гола.

Барнзли и Брадфорд не са се срещали от далечната 2006 - а, което прави съобразяването с някаква традиция в преките двубои безпредметно.

Отборите не са сред най-резултатните, но показват прилична успеваемост пред гола. Брадфорд все още нямат допусната загуба навън, докато Барнзли имат един единствен успех у дома и цели три поражения. Поради тази причина смятаме, че е време домакините да вземат победа, а гостите да загубят навън.

Прогноза: Барнзли - Брадфорд 1, коефициент 2.55

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички