Азар успокои "Стамфорд Бридж" - решава бъдещето си след края на сезона


Азар успокои "Стамфорд Бридж" - решава бъдещето си след края на сезона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1200 0

Голямата звезда на Челси Еден Азар успокои привържениците на "сините", като подчерта, че е напълно фокусиран върху играта си на "Стамфорд Бридж" и към момента не мисли за трансфер. Белгиецът заяви, че ще мисли за своето бъдеще след края на сезона.

"Ако трябва да съм честен, в момента съм фокусиран единствено върху представянето ми на терена. Ще видим в края на сезона", заяви Азар, чийто контракт изтича през лятото на 2020 година. "Вкарвам повече голове, но не чувствам, че играя по-добър футбол - просто бележа повече", добави белгиецът.

"Не знам защо, може би просто се намирам в по-близко разстояние до вратата. Моята позиция е крило. Чувствам се по-добре на фланга, но (срещу Уотфорд) свърших добра работа и като нападател. Срещу Брайтън също. Мениджърът избира къде да ме постави на терена, а след това аз се опитвам да дам най-доброто от себе си", смята Азар.

ЛИВЪРПУЛ ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖЕЛАЕ АЗАР В ОТБОРА СИ, ГОТВЯТ ОФЕРТА

Междувременно стана ясно, че един от офанзивните играчи на Челси е пред трансфер в друг лондонски отбор. Повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички