Азар: Челси знае какъв е изборът ми за моето бъдеще


Азар: Челси знае какъв е изборът ми за моето бъдеще
Снимка: Getty Images/Gulliver

1361 0

Голямата звезда на Челси Еден Азар е заявил пред ръководството своето желание за бъдещето си в професионален план. Белгиецът разкри, че е разговарял с ръководните фактори на "Стамфорд Бридж" преди две седмици и очаква неговото искане да бъде удовлетворено.

Договорът на Азар с лондончани е за само още една година. През уикенда Челси завърши сезона с равенство срещу Лестър, а след мача белгийската звезда потвърди, че е информирал ръководството на клуба за своето бъдеще.

"Да, преди няколко седмици", заяви Азар относно това, дали е разговарял с ръководството на клуба. "Да, взех решение за своето бъдеще, но не става въпрос само за мен. Взех решение, това е", заяви категорично Азар.

Белгиецът е трансферна цел на испанския колос Реал Мадрид, а според източници на "Sky Sports" ръководството на "белия балет" се чувства уверено, че ще съумее да привлече Азар на "Сантяго Бернабеу", където да работи под ръководството на Зинедин Зидан.

Междувременно Еден Азар даде брилянтен отговор на молба да поднови договора си със "сините" (видео и подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички