Ас на Тотнъм е категоричен: Пуснете ме в Манчестър Юнайтед


Ас на Тотнъм е категоричен: Пуснете ме в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Gulliver

4680 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще се опита да осигури и последното сериозно попълнение, за което Жозе Моуриньо помоли. Специалния иска дефанзивен халф, който да помогне на Погба да играе по-атакуващо, като "Червените дяволи" са насочили всичките си усилия към Ерик Дайер.

Поливалентният ас на Тотнъм игра като защитник през голяма част от сезона, като му беше отказано да се върне на титулярната си позиция - дефанзивен полузащитник. И според ESPN, английският гранд ще се възползва от това и ще се опита да го привлече през това лято.

Освен това 20-кратният шампион е получил подкрепа от Дайер. Според Express, той е настоял пред ръководството на Тотнъм да бъде трансфериран на "Олд Трафорд" и е помолил агентите си да направят всичко по силите си, за да се озове той в Манчестър.

"Шпорите" обаче трудно ще пуснат Дайер в Юнайтед. Той подписа нов 5-годишен контракт преди година и е високо ценен от Маурисио Почетино. Освен това президентът на тима Даниел Леви не е пуснал нито един от играчите, които "червените дяволи" искаха, откакто Димитър Бербатов премина на "Олд Трафорд". Оттогава насам английският гранд искаше Лука Модрич, Гарет Бейл и Хари Кейн, но Леви дори не започна преговори с клуба.

Ако Манчестър Юнайтед не сполучи с Дайер, ръководството ще насочи усилията си към някой измежду Неманя Матич, Тиемуе Бакайоко или Фабиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички