Моуриньо недоволен от трансферната пасивност на Юнайтед


Моуриньо недоволен от трансферната пасивност на Юнайтед
Снимка: Guliver/Getty Images

3538 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е недоволен от липсата на трансферна активност на клуба до този момент, съобщава Sky Sports.

"Червените дяволи" реализираха само един трансфер до този момента - централния защитник на Бенфика Виктор Линдельоф, а предсезонната подготовка започва след три дни. Още след края на сезона Моуриньо обяви, че желае нови играчи на четири позиции, като разчита на изпълнителния директор Ед Удуърд, те да бъдат осигурени възможно най-бързо.

Преговорите за нови попълнения обаче вървят трудно, като според медиите на Острова основните цели на Юнайтед са Алваро Мората от Реал Мадрид, Неманя Матич от Челси и Иван Перишич от Интер. В неделя отборът заминава на триседмично турне в САЩ, като по всичко изглежда, че това няма да се случи с пълния състав за следващия сезон, както би искал Моуриньо.

Освен това, все по-вероятно изглежда и напускането на Уейн Рууни, който ще се завърне в Евертън. Той се намира в не особено изгодна позиция, тъй като след пристигането на Жозе Моуриньо, той загуби титулярното си място и по-често бе на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички