Ас на Сити си проси наказание след критики към съдия


Ас на Сити си проси наказание след критики към съдия

1188 0

Халфът на Манчестър Сити Яя Туре рискува да си навлече гнева на Футболната асоциация на Англия, след като здраво разкритикува съдията Андре Маринър. Той отказа да даде дузпа за тима им при 2:2 с Тотнъм в събота.

"Чувстваме се ограбени, защото доминирахме през целия мач. Беше един фантастичен мач за нас. И когато видиш колко много голови положения създадохме, особено преди почивката, това е невероятно срещу сериозен отбор като Тотнъм. И след това мениджърът ни, и ние футболистите сме разочаровани, защото с тази пропусната от съдията дузпа, все едно сме ограбени", заяви Яя Туре по повод реферските решения на Маринър.

Сити водеше с 2:1 в този мач, когато десният бек на Шпорите Кайл Уокър подсече в наказателното поле Рахийм Стърлинг. Но съдията Андре Маринър отказа да посочи бялата точка и минута по-късно лондончани стигнаха до равенството 2:2.

"Когато си отидох в къщи и гледах по телевизиите, вероятно щях да счупя стъклото от яд, защото сме загубили две точки по този начин. Ако Маринър е гледал отново мача, е наясно, че направи нещо много грешно", добави халфът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички