Ас на Челси: Сърцето ми е в Мадрид


Ас на Челси: Сърцето ми е в Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2418 0

Един от най-добрите играчи на Челси - Тибо Куртоа, направи същинска изповед относно личния си живот. Въпреки че е щастлив от представянето си в Челси, той е категоричен, че сърцето му не е в Лондон, а в Испания, и в частност Мадрид.

Семейството на белгийския национал живее в столицата на Испания, след като той прекара доста време в Атлетико под наем именно от Челси. Раздялата със семейството обаче определено влияе на играча, а това само засилва спекулациите, че той може да заиграе в Реал Мадрид.

"Личният ми живот е обвързан с Мадрид. Двете ми деца живеят там с майка им. Всеки ден се чувам с дъщеря си и тя ми казва, че ѝ липсвам. Синът ми е още твърде малък, за да може да комуникира по този начин. Когато и да имам възможност, се връщам до Испания. Не е лесно. Да, сърцето ми е в Мадрид. Това е логично и напълно разбираемо.

Ако се интересуват (от Реал), трябва да се свържат първо с Челси. Но това засега не се е случило. Обичам Испания и ще се завърна в Мадрид един ден. Това е сигурно", каза още Куртоа в интервю пред Sport/Foot Magazine.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички