Артета след 0:0: Когато не можеш да спечелиш, не трябва да губиш


Артета след 0:0: Когато не можеш да спечелиш, не трябва да губиш
Снимка: Getty Images

3031 0

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, коментира равенството, което неговият отбор записа срещу Манчестър Сити тази вечер. Двата кандидата за титлата направиха нулево равенство на "Етихад".

"Конкурентен мач"

"Наистина конкурентен мач, както можете да си представите. Днес направихме още една голяма стъпка. Те имат капацитета да променят формациите, за да вкарат в дълбочина в много моменти. Те са много физически тим, но мисля, че се справихме с това много добре", започна испанецът пред "ВВС".

"Бяхме феноменални"

"Мисля, че имахме най-добрите ситуации. Бяхме наистина агресивни на моменти и вкарвахме топката в страхотни зони. Начинът, по който се състезавахме индивидуално и като отбор, беше феноменален", продължи Артета.

"Индивидуално трябва да сте в най-добрата си форма. Мисля, че от 2021 г. не се бе случвало те да не вкарат гол тук, на "Етихад". Беше наистина труден тест за нас днес. Искахме да спечелим, но когато не можете да спечелите, не трябва да губите", завърши той. A eто какъв съвет даде Гаел Клиши на Артета за победа днес. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички