Арсенал удължи контракта на Уилям Салиба до края на сезон 2026/27


Арсенал удължи контракта на Уилям Салиба до края на сезон 2026/27
Снимка: Getty Images

989 0

Арсенал официално обяви, че защитникът на тима - Уилям Салиба, е подписал нов контракт на "Емиратс", който ще го задържи в Северен Лондон до края на сезон 2026/27.

Салиба е сложил подписа си на сделка, която ще го направи един от най-скъпоплатените в тима. 22-годишният френски бранител ще получава по 10 милиона годишно, информира "The Athletic" през изминалата седмица.

Предишният договор на френския национал трябваше да изтече през 2024 година, но след страхотния последен сезон, който той направи с екипа на "топчиите", изглежда, че на "Емиратс" са решили да не го изпускат и да продължат съвместната си работа с него.

Салиба беше ключов играч през миналия сезон, когато Арсенал се бореше за титлата във Висшата лига. Той пропусна последните 11 мача от сезона поради контузия, което съвпадна със спад във формата, който накара Арсенал да се срине и да отстъпи първото място на бъдещия шампион - Манчестър Сити.

Салиба последва своите съотборници Букайо Сака, Габриел, Габриел Мартинели и Арън Рамсдейл в подписването на нов договор с отбора от Северен Лондон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Арсенал и Уест Хям се разбраха за трансфера на Деклан Райс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички