Арсенал подновява интереса си към дългогодишната си трансферна цел Уилфред Заха


Арсенал подновява интереса си към дългогодишната си трансферна цел Уилфред Заха
Снимка: Gulliver/GettyImages

1633 0

Отборът на Арсенал продължава с активността си на трансферния пазар. Той ще затвори много скоро, а сега "артилиеристите" за пореден път се очаква да направят опит за привличането на дългогодишната си цел - Уилфред Заха от Кристъл Палас.

Управата на "топчиите" се развихри това лято и подписа с играчи като Олександър Зинченко и Габриел Жезус от Манчестър Сити. Сега обаче ръководството иска да добави още едно крило към редиците на Микел Артета. 

Уилфред Заха е един от любимците на ръководните лица в Северен Лондон, които се очаква да направят пореден опит за неговото привличане след като не успяха на няколко пъти в последните три години, информира журналистът Дийн Джоунс.

Самият Заха може да бъде използван от испанския специалист не само като крило, но и като централен нападател. Заха впечатлява по английските терени с екипа на Кристъл Палас, като в 433 мача за тях във всички турнири има отбелязани 86 гола и 73 асистенции. Статистиката му говори сама по себе си защо е толкова силно желан от клуб като Арсенал.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Талант от школата на Арсенал стана национал на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички