Футболна легенда в Англия впечатлена от прогреса на Мартин Йодегор от Арсенал


Футболна легенда в Англия впечатлена от прогреса на Мартин Йодегор от Арсенал
Снимка: Getty Images

2292 0

Арсенал се наслаждава на страхотен старт на кампанията във Висшата лига. Футболистите на Микел Артета са с три победи от три изиграни мача, а един от лидерите на тима - Мартин Йодегор се представя на изключително ниво.

Легендата на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд заяви, че е приятно изненадан от прогреса, който норвежецът показва с екипа на "артилиеристите"

"Първоначално мислех, че капитанската лента ще му натежи, но уви той ми доказа противното. Той е просто фантастичен. През изминалата кампания бе брилянтен, а сега просто продължава по правилния път. Първоначално се съмнявах, че ще успее в Англия, но ето, че той ми доказа противното", категоричен бе Фърдинанд пред YouTube канала "FIVE".

В изминалия мач на Арсенал срещу Борнемут Йодегор само затвърди твърдението на Фърдинанд. Норвежецът спечели наградата "Играч на мача", благодарение на двата си отбелязани гола за победата с 3:0 на "топчиите" над "черешките". С интерес ще бъде следен не само Йодегор, но и целият отбор на Арсенал, който се цели високо този сезон.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Юнайтед отмъква трансферна цел на Арсенал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички