Арсенал победи, Зинченко и Уайт се скараха, но Микел Артета бе доволен (ВИДЕО)


Арсенал победи, Зинченко и Уайт се скараха, но Микел Артета бе доволен (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

995 0

Във вторник (30-и януари) вечер Арсенал си тръгна с три точки от визитата на Нотингам в сблъсъка от 22-рия кръг на английската Висша лига.

По този начин "артилеристите" събраха актив от 46 и временно излязоха на второто място в таблицата, доближавайки лидера Ливърпул на два пункта.

Арсенал бие, двама се карат, а Артета е доволен

Интересно е да се отбележи, че, въпреки победата, двама защитници на Арсенал се скараха след последния съдийски сигнал, вероятно обвинявайки се взаимно за допуснатия гол в 89-ата минута и съответно опропастената "суха мрежа".

Все пак, Микел Артета заяви, че е доволен от спора между Олександър Зинченко и Бен Уайт и обясни защо:

"Хареса ми! Хареса ми, защото това показва, че двамата изискват повече един от друг. Те не бяха доволни от начина, по който допуснахме гола и просто се опитваха да решат проблема. Получи се малко напечена ситуация, но пък това означава, че не е достатъчно само да играем по начина, по който го направихме - резултатът трябваше да бъде по-изразителен и трябваше да запишем "суха мрежа"", заяви треньорът на "топчиите", цитиран от "Goal".

*За Арсенал предстои много тежко домакинство на Ливърпул на 4-ти февруари (18:30 часа), а тази вечер (31-ви януари) мърсисайдци приемат Челси на "Анфийлд" (кога и къде да гледаме мача?).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички