Арсенал - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме дербито във Висшата лига?


Арсенал - Манчестър Сити по ТВ: Къде да гледаме дербито във Висшата лига?
Снимка: Getty Images

1729 0

Английските грандове Арсенал и Манчестър Сити откриват футболната 2022 година на Острова с дербито от 21-ия кръг на Висшата лига. "Артилеристите" ще опитат да спрат серията от 10 поредни победи на "гражданите", които са устремени към защита на титлата си в Англия.

Това ще бъде първи сериозен тест за възпитаниците на Хосеп Гуардиола от месец насам, тъй като се изправят срещу тим от топ 4 на подреждането. Арсенал е в серия от три поредни победи в първенството и продължава да се бори за мястото си в зона "Шампионска лига".

ПРИКЛЮЧИ ЛИ БИТКАТА ЗА ТИТЛАТА ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА?

Срещу Сити хората на Микел Артета ще искат да си отмъстят за тежкото поражение от този съперник в началото на сезона, когато загубиха с 0:5. на "Етихад". За Сити пък победа в този мач ще им даде самочувствието, че са недостижими в елита на Англия и няма какво да ги спре по пътя към трофея.

Срещата на "Емиратс" е с начален час 14.30 българско време и ще бъде излъчена пряко в ефира на Диема Спорт 2. Дербито Арсенал - Манчестър Сити може да проследите и НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички