Арсенал купува защитник днес?


Арсенал купува защитник днес?
Снимка: Getty Images/Guliver

1181 0

Ръководството на Арсенал е решило да подсили състава на Арсен Венгер през зимния трансферен прозорец, за да могат лондончани да се борят до последно за място в топ 4 на Премиършип.

Поради тази причина френският специалист се е нагърбил със задачата да намери централен защитник, който да усили конкуренцията в най-слабото звено на тима през настоящия сезон.

Днес "Cadena Ser" информира, че "топчиите" са намерили своя бранител в лицето на Габриел Паулиста от Виляреал, като 24-годишният играч сам призна преди ден, че е имал разговори с представители на Арсенал.

Неговата клауза за откупуване е 20 милиона евро, като според испанската медия сделката вече е сключена, а Арсенал се е съгласил да плати пълната сума.

В момента лондончани работят по издаването на работна виза за играча, който е сред най-добрите играчи на Виляреал през настоящия сезон.

Паулиста е определян като голям талант, а характеристиките му са сходни с тези на Лоран Косчелни. Двамата заедно с Пер Мертезакер ще се борят за титулярно място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички