Арсенал и Бешикташ ще изиграят зрелищен мач


Арсенал и Бешикташ ще изиграят зрелищен мач
Снимка: Getty Images/Guliver

1399 0

Хората, които видят статистиката след първия мач между Бешикташ и Арсенал няма да повярват, че той свърши 0:0. В мача бяха отправени общо 24 удара по посока на двете врати, а някои от пропуските бяха непростими.

Мачът не мина и без червен картон. Получи го Аарън Рамзи. Англичаните вече изиграха четири официални мача. Три от тях завършиха при вкарани над 2.5 гола, а точно срещу Бешикташ налице бе ъндъра. Бешикташ направи два добри и резултатни мача срещу Фейенорд. Досега турците показват агресия и класа и сякаш имат всички шансове да продължат към групите.

В последните си 14 мача Арсенал не е получавал гол след 70-та минута, а точно в този период всъщност е най-резултатен. Футболистите на Бешикташ много добре знаят, че най-добрата защита в мач като този ще е нападението.

Един от сериозните фактори за този мач е серията от контузии в Арсенал. От началото на сезона са изминали само две седмици, а лазаретът на тима е пълен. Поредният, който получи сериозна контузия е нападателят Оливие Жиру, който счупи глезен при равенството 2:2 срещу Евертън и ще бъде аут до края на годината.

Гостите ще търсят гола и нищо чудно да отбележат първи, както стана в мача на Арсенал с Евертън. Рамзи ще е наказан, а Артета е контузен, но в редиците на "топчиите" се завърнаха немските национали.

Прогноза: Арсенал - Бешикташ над 2.5

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички