Арсенал чу заветното "ДА" от Уест Хям за цел №1 - Деклан Райс


Арсенал чу заветното "ДА" от Уест Хям за цел №1 - Деклан Райс
Снимка: Getty Images

3387 0

Отборът на Арсенал е получил съгласието на Уест Хем за продажбата на английския национал Деклан Райс, който "топчиите" силно искат да вземат в Северен Лондон, информира Фабрицио Романо.

Италианският журналист твърди, че "чуковете" са се съгласили на последната оферта от "Емиратс", която се равнява на 100 милиона паунда. Двата клуба ще продължат с преговорите, като Уест Хем има желанието цялата 9-цифрена сума да бъде изплатена в период от 18 месеца.

Припомняме, че за трансфер на Райс в Арсенал се говори още от изминалото лято, а сега според последната информация той най-вероятно ще бъде осъществен официално. Опорният полузащитник се превърна в един от най-добрите футболисти на своята позиция, показвайки завидните си умения във Висшата лига.

Райс имаше редица "ухажори". Неговото име се свързваше с Челси, Ливърпул, Манчестър Юнайтед, но до трансфер в тези тимове така и не се стигна. Само преди няколко седмици Манчестър Сити също се превърна в кандидат за подписа му, но впоследствие се оттегли от надпреварата и остави голям шанс на Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички