Арсен Венгер пред сензационно завръщане във футбола


Арсен Венгер пред сензационно завръщане във футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

5293 0

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер е пред завръщане в световния футбол, твърди "Mirror". Французинът може да заеме поста на технически директор на ФИФА. В информацията още се казва, че 69- годишната легенда на "артилеристите" е споделила с близки и приятели, че ще приеме предложението, след като се отказа от възможността да се завърне в клубния футбол.

Назначаването на Венгер може да бъде обявено в средата на месеца, въпреки че французинът заяви в телевизонно интервю, че е готов да води някой национален отбор на предстоящото Световно първенство в Катар: " Все още смятам, че мога да работя в някой отбор", заяви той пред "BeIN Sports". " Честно казано винаги съм искал да съм мениджър на Световно първенство, защото смятам, че е работа на треньорите да са там, където най-добрите играчи в света играят футбол. Надявам се да ме видите по терените в Катар след 3 години", завърши той.

Дали ще видим Арсен Венгер отново на резервната скамейка или той ще приеме предложението на ФИФА остава да разберем в скоро време, но едно е сигурно- всички фенове на Арсенал ще са радостни да видят отново на световната сцена, човекът, който донесе толкова успехи на любимия им отбор. А каква информация се появи за звездата Тотнъм Хари Кейн преди мача Англия- България прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички