Антонио Конте "ремонтира" изцяло Тотнъм през 2022-а, всичко започва до дни


Антонио Конте "ремонтира" изцяло Тотнъм през 2022-а, всичко започва до дни
Снимка: Getty Images

2276 0

Тотнъм Хотспър ще опита да привлече трима нови футболисти още през зимния трансферен прозорец, съобщават част от лондонските медии. Антонио Конте иска да направи сериозни промени в клуба след встъпването му в длъжност на поста, а „шпорите“ са на шест точки зад четвъртия Арсенал, но са и с три мача по-малко.

Бившият мениджър на Интер и Челси се очаква да освежи състава си през 2022-а година, а още през януари тимът може да се подсили с трима нови футболисти.

Тотнъм е в търсене на десен халфбек, след като Мат Дохърти може да напусне отбора, ако клубът получи задоволителна оферта. Нов нападател е приоритет за Конте, за да се помага на Хари Кейн, а интересът е насочен към Лоренцо Инсиние и Душан Влахович от италианската Серия А.

Тотнъм е засвидетелстват интереса си към централните бранители Матайс де Лихт, Милан Шкриниар и Стефан де Фрай, като може да има оферти за тях.

В клуба витае оптимизъм, свързан и с бъдещето на Юго Лорис, след като световният шампион с Франция има само шест месеца по своя договор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички