Антонио Конте изпрати послание след операцията, ето кога ще води отново Тотнъм


Антонио Конте изпрати послание след операцията, ето кога ще води отново Тотнъм
Снимка: Getty Images

2162 0

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте гарантира, че операцията му е минала добре. Според "Corriere dello Sport" италианският тактик може да се завърне на тъчлинията срещу Лестър Сити следващата седмица или срещу Милан на "Сан Сиро" на 14 февруари.

В сряда Тотнъм потвърди, че техният треньор се нуждае от операция, след като беше диагностициран с холецистит (остро възпаление на жлъчния мехур). Бившият италиански национал предостави актуална информация за здравето си в историите си в Instagram и успокои за състоянието си.

"Благодаря ви за прекрасните съобщения, операцията ми мина добре и вече се чувствам по-добре“. Сега е време да се възстановя, нямам търпение да се върна на терена с моя отбор", написа Конте.

Corriere dello Sport твърди, че Конте няма да бъде на резервната скамейка срещу Манчестър Сити на Пеп Гуардиола в неделя. Неговият асистент Кристиан Стелини ще замени бившия италиански полузащитник.

Възстановяването от този вид операции обикновено отнема от две до шест седмици. Конте е в добра форма, така че може да се завърне за гостуващия мач от Висшата лига срещу Лестър Сити в събота, 11 февруари или за първия 1/8-финален мач от Шампионска лига срещу Милан на "Сан Сиро" три дни по-късно.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички