Антонио Конте е категоричен: Първото място във Висшата лига не е решено


Антонио Конте е категоричен: Първото място във Висшата лига не е решено
Снимка: Getty Images/Guliver

979 0

Италианският специалист Антонио Конте е категоричен, че всеки един отбор в английската Висша лига иска да спре серията на неговия Челси. Сега наред да се пробва е Тотнъм, като двата отбора се изправят на "Уайт Харт Лейн" в сряда вечер.

"Тези мачове те мотивират. Сега всеки отбор иска да спре серията ни, не само Тотнъм. Ако погледнете класирането, имаме само пет точки преднина пред втория Ливърпул и седем пред Манчестър Сити. Първенството е отворено. Това е само първият мач от втората част на сезона", коментира мениджърът преди битката с Тотнъм.

"Шампионатът е много труден. Във всеки мач можеш да загубиш точки. Важно е да останем концентрирани. Да спечелим 13 мача поред е страхотно постижение за нас. Не е лесно, доволни сме от постигнатото.

"Харесва ми играчите ми да са в добра форма и да трябва да избирам кой да играе. Това е хубав проблем. Сега Педро, Вилиан, Азар и Коща са в добра форма", каза Конте, който коментира и оставането на Диего Коща в клуба и ролята му за отличното представяне на Челси

"Когато Диего реши да остане, той каза, че иска да се бори за клуба. Не бях притеснен. Той показва търпение във всеки момент от играта и е напълно концентриран върху представянето си".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички