Коща: Моуриньо не бе виновен за кризата в Челси


Коща: Моуриньо не бе виновен за кризата в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1037 0

Нападателят на Челси Диего КОща защити бившия мениджър на тима Жозе Моуриньо. Португалецът бе уволнен от поста си, след като работи на "Стамфорд Бридж" от 2013 до 2015 година.

"Ние имахме отличен треньор, който даде много на отбора през 2014 г. Но след това нещо се обърка. Нашето слабо представяне не беше грешка на треньора, ние просто не можахме да променим това, което се случи. Отборът трябваше да се покаже в по-добра светлина. Всички мислят, че с новия мениджър клубът го чакат победи, но след първото поражение се забравя всичко", категоричен е той.

Нападателят разкри и какво е най-важното за треньора на един отбор.

"Мисля, че за треньора е важно да се харесва на своите играчи. Защото от това ще завси как футболистите ще се представят на терена. На нас ни смениха треньора и отначало не ни беше лесно. За нас е много важно кой ще бъде назначен. От това зависи добрата атмосфера в съблекалнята", коментира испанецът, цитиран от "Evening Standard".

"Но, разбира се, по време на мачовете ние сме много сериозни, както и по време на тренировките. Само след мача и тренировките можеш да се "изключиш" и да се отпуснеш. Ние сме едно семейство и прекарваме много време заедно. Трябва да вършим неща, които ще ни сближат, защото иначе отношенията ни със съотборниците ще станат твърде официални, а аз така не мога да играя, това не ме устройва", допълва Коща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички