Антифутбол на Уест Хям, два уникални гола и равенство с цената на загуба за Тотнъм


Антифутбол на Уест Хям, два уникални гола и равенство с цената на загуба за Тотнъм
Снимка: Guliver/GettyImages

1147 0

Тотнъм отново се отдалечи от топ 4. "Шпорите" имаха наглед лесна задача в двубоя срещу Уест Хям, но те едва намериха път към вратата на Адриан, достигайки до равенство 1:1 срещу "чуковете" в последен мач от 22-ия кръг на английската Висша лига.

Домакините имаха тотален превес в срещата, като през първото полувреме Хари Кейн и Деле Али изпуснаха невероятни положения за Тотнъм, докато воденият от Дейвид Мойс тим не отправи нито един удар през първите 45 минути.

С първия си точен изстрел в мача обаче Уест Хям успя да вкара. Педро Обианг овладя топката между централната линия и наказателното поле на домакините и от 26 метра прати истински снаряд, който се озова в горния десен ъгъл на Лорис - 0:1. 

Все пак в 84' по подобен начин равенството беше върнато. Хюн Мин Сон стреля отлично от 22 метра, топката в последния момент получи фалц, а това действие остана неразгадаемо за Адриан.

Две минути по-късно в първия случай, в който Уест Хям изобщо стигна до наказателното поле на Тотнъм Андре Аю се озова сам срещу Лорис, но френският национал спаси. В добавеното време всички футболисти на гостите бяха в наказателното поле и блокираха 4 удара на играчи на Тотнъм. В единия от случаите останаха съмнения за игра с ръка.

Тотнъм изостана на 3 точки от Ливърпул, който е на 4-о място. Арсенал пък е само на 2 точки от "шпорите". Уест Хям е 15-и с 20 точки и 2 пункта повече от Стоук, който е 18-и и е в зоната на изпадащите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички