Анди Робъртсън вярва, че Ливърпул има времето и силите, за да обърне сезона


Анди Робъртсън вярва, че Ливърпул има времето и силите, за да обърне сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

941 0

Сезонът за английския шампион Ливърпул определено не се развива по мечтания начин, като в най-голяма степен това важи за резултатите на тима във Висшата лига. Там отборът е на 7-а позиция на 5 точки от топ 4. Бранителят на тима Анди Робъртсън обаче вярва, че отборът може да се пребори за място в 4-ката (а за целта трябва да постигне поредица от добри резултати), както и за нещо повече в Шампионска лига, където ще играе четвъртфинал срещу Реал Мадрид.

"Разбира се, че резултатите на отбора не са достатъчно добри. Вярваме, че ще се изкачим в таблицата и ще се представяме, както го правехме преди Коледа. Просто направихме грешен завой, но да се надяваме, че сме го оставили зад нас. Надяваме се, че можем да покажем стария Ливърпул и в крайна сметка сезонът да не завърши чак толкова зле в края. Има още много път.

За съжаление, нямаме толкова добър сезон, колкото сме си мислели, че ще имаме, но има време да го поправим. Свикнали сме да сме между две състезания. Трябва да сме на всички фронтове. Трябва да се целим и за двете - топ 4 във Висшата лига и триумф в Шампионска лига. Липсва ни постоянност този сезон. Не се класираш за топ 4, освен ако не направиш 6,7,8 резултата един след друг. От това имаме нужда в края на сезона" - сподели Робъртсън.

Междувременно Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Арсенал са в битка за нападател на РБ Залцбург.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички