Анчелоти иска да се върне в точно определено първенство


Анчелоти иска да се върне в точно определено първенство
Снимка: Guliver/GettyImages

1810 0

Уволненият от Байерн (Мюнхен) Карло Анчелоти може да продължи кариерата си на Острова, съобщава британският ежедневник Telegraph.

Слухове за това, че бившият наставник на Челси може да се върне в английския футбол се понесоха още миналата седмица, но тогава се предполагаше, че това може да стане след края на сезона.

Търпението на ръководството на Байерн обаче се изчерпа и клубът показа вратата на италианския специалист, часове след поражението от Пари Сен Жермен с 3:0.

Милан късно снощи опроверга информациите, че може покани Анчелоти, който е ставал шампион в Италия, Англия, Франция и Германия. Telegraph пък разполага с информация, че 58-годишният треньор предпочита варианта да се върне в английското първенство, където за два сезона в Челси спечели шампионската титла и Купата на Лигата.

Един от вариантите е Уест Хям, който търси заместник на Славен Билич след неубедителния старт на сезона. Въпросът обаче е дали "чуковете" са достатъчно голям клуб за трикратния победител в Шампионската лига. Идеалният вариант за Анчелоти е Арсенал, но Арсен Венгер наскоро сключи нов двегодишен договор и не смята да напуска лондонския отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички