Алисон: Няма напрежение в отбора, но се чувстваме отговорни


Алисон: Няма напрежение в отбора, но се чувстваме отговорни
Снимка: Getty Images/Guliver

1043 0

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер разкри пред "Sky Sports" малко повече за атмосферата в тима на мърсисайдци. "Червените" имат възможността да вдигнат титлата във Висшата лига след 29 години, а в същото време ще играят и на полуфиналите в Шампионска лига срещу тима на Барселона.

Въпреки важните седмици, които предстоят на "червените", Алисон заяви, че няма напрежение в състава, а единствено отговорност. Стражът подчерта, че Ливърпул ще направи всичко по силите си да извлече най-доброто от невероятния сезон, който правят до момента.

"Няма напрежение. Това е чувството, когато знаеш, че имаш възможността да спечелиш, чувство на отговорност. Играем в огромен клуб като Ливърпул, със страстни фенове, които се интересуват дълбоко от Висшата лига на първо място, както и от Шампионска лига", заяви Алисон.

"Определено чувстваме отговорност, но трябва да преодолеем това и да играем по начина, по който сме го правили досега. Реалността е такава, че имаме да вършим много повече работа, отколкото изглежда, не са просто седем мача. Да, можем да се класираме за финала на Шампионска лига, но преди това имаме два полуфинални сблъсъка и четири мача от Висшата лига", добави още вратарят на Ливърпул.

"Ще се борим много здраво да спечелим тези два трофея, но трябва да знаем, че това е много трудна мисия и трябва да действаме стъпка по стъпка, мач за мач, много спокойно", завърши Алисон.

Междувременно мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призна, че една от големите звезди в отбора най-вероятно няма да играе срещу Манчестър Юнайтед (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички