Алексис Санчес се завръща в игра срещу Ливърпул


Алексис Санчес се завръща в игра срещу Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1203 0

Нападателят на Арсенал Алексис Санчес, който пропусна първите два кръга във Висшата лига заради контузия, е възстановен и може да играе в третия кръг, в който съперник на лондончани е Ливърпул. Това потвърди мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер.

"Алексис работи много, за да си възвърне бързо формата след контузията. Сега той изглежда абсолютно готов за игра, а до неделя ще бъде още по-добър", обяви Венгер на пресконференция днес.

"Не мога да гарантирам, че Санчес ще попадне в стартовия състав срещу Ливърпул, но със сигурност ще го включа в групата за мача. На Алексис футболът вече му липсва и много иска да играе, а всички слухове за трансфер в друг отбор изобщо не го вълнуват. След мача срещу Ливърпул той ще бъде с националния отбор на Чили и не се съмнявам, че ще се върне в Арсенал, а не в друг отбор", добави специалистът.

За последно нападателят игра във финала на Купата на Конфедерациите на 2 юли.

По време на летния трансферен прозорец медиите пращаха чилиеца ту в Манчестър Сити, ту в Байерн (Мюнхен), ту в ПСЖ, но по всичко изглежда, че той ще изиграе поне още един сезон в Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички