Кого би назначил Рууни за мениджър на Манчестър Юнайтед?


Кого би назначил Рууни за мениджър на Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

4105 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни разкри своето виждане за ситуацията в бившия си отбор, като посочи кого би назначил той за мениджър на "червените дяволи". Настоящият мениджър Оле Гунар Солскяер има 7 последователни победи начело, но все още не е получил постоянен договор.

"Смятам, че на първо време трябва да се даде шанс на Оле, но това е дискусия, която трябва да се води със семейство Глейзър. Ако аз обаче имах възможността да назнача някого за мениджър на Юнайтед, то със сигурност бих заложил на Почетино", категоричен бе Рууни. 

"В последните 20-30 години, откакто сър Алекс Фъргюсън пое отбора, в Юнайтед залагат на юноши, млади играчи, играчи, които излизат от школата. Смятам, че Почетино умее да извлича най-доброто от своите футболисти независимо дали те са млади или по-възрастни“, каза още нападателят. Почетино е спряган от няколко месеца за нов мениджър на тима, като дори е считан за фаворит. От Тотнъм обаче трудно биха се разделили с него.

Според легенда на клуба бившият мениджър Жозе Моуриньо сам се е саботирал на "Олд Трафорд". Подробности четете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички