Алексис Санчес и Месут Йозил остават в Арсенал при едно условие


Алексис Санчес и Месут Йозил остават в Арсенал при едно условие
Снимка: Gulliver/GettyImages

1763 0

За пореден път в Англия се коментира темата дали Алексис Санчес и Месут Йозил ще останат в Арсенал и за следващия сезон.

В сряда бе потвърдена информацията, че мениджърът на тима Арсен Венгер е подписал нов 2-годишен договор, в който според медиите няма клауза за уволнението на французина, което означава, че той по всяка вероятност ще изпълни контракта си.

Вестник "Mirror" обръща сериозно внимание днес на звездите на тима Йозил и Санчес, които са с изтичащи договори след края на следващия сезон.

Според изданието двамата са се обеинили за една обща кауза, която ако бъде изпълнена, те ще останат на "Емирейтс".

"Двете най-големи звезди на "топчиите" започват последната година от своите договори с тима, като двамата искат едно и също нещо от ръководството, за да преподпишат споразуменията си с Арсенал. Йозил и Санчес искат увеличение на заплатите, като желанието им е всяка седмица в банковите им сметки да влиза сумата от 350 000 паунда.

Алексис Санчес е обещал пред ръководството на тима, че няма да преминава в Байерн Мюнхен или Манчестър Сити, въпреки че и двата тима имат огромен интерес към него", пише в статията на "Mirror".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички