Заради Венгер най-устатият и най-известен фен на Арсенал се отрече от него


Заради Венгер най-устатият и най-известен фен на Арсенал се отрече от него
Снимка: Guliver/GettyImages

1521 0

Новината за новия договор на Арсен Венгер с Арсенал разочарова сериозно голяма част от феновете на тима, които искаха най-накрая френският специалист да напусне тима. Най-разочарован обаче изглежда известният английски журналист Пиърс Морган.

Един от най-забележителните (и устати) фенове на "артилеристите" обеща да спази заканата си и да не каже нито дума срещу мениджъра и резултатите на отбора, след като той остава в отбора.

"Венгер печели, аз губя. Арсенал ще продължи да се проваля във всяка смислена надпревара. Тъжен съм, ядосан съм, не мога да си го обясня. Новият контракт на Венгер е просто смешен. Значи, класирайки Арсенал на 5-о място, той заслужи... контракт за 20 милиона?", написа той в Twitter.

"Моуриньо не печели Висшата лига за 7 месеца - уволнение. Раниери - 9 месеца и беше уволнен. Венгер не печели вече 13-а година - нов договор за 20 милиона паунда.

В Арсенал няма амбиция. Къде е желанието за победа? Защо всички фенове сте безгръбначни? На всички фенове, които решиха да подкрепят Венгер и му осигуриха нов договор, мога да кажа да спрат да ме обвиняват за случващото се в следващите 2 години.

Отсега нататък повече няма да коментирам темата Венгер. Всичко приключи", написа още Морган.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички