Ако закъсняваш за обяд, по-добре да не си играч на Манчестър Юнайтед


Ако закъсняваш за обяд, по-добре да не си играч на Манчестър Юнайтед

1971 0

Изключително любопитна история разказа Маруан Фелайни за френско издание, свързана с жестоката дисциплина, налагана от новия мениджър Луис Ван Гаал.

Педантичният холандец има всякакви правила и, ако те не бъдат изпълнявани, играчите търпят сурови наказания. Дори и глоби. Дори при закъснение.... за обяд.

"Той запали фитила онзи ден, когато десет от нас закъсняха за обяд след тренировка в базата с една минута. Може би си мислите, че една минута не е нищо, особено когато става дума за обяд, а не за тренировка. Той обаче много държи на тези неща.

Раздаде няколко глоби. Това се случва всеки път, когато някой закъснее, както и за червен картон", сподели белгийският национал.

Иначе той разкри, че е плакал, когато е разбрал за уволнението на Дейвид Мойс. В същото интервю беше категоричен, че през следващия сезон Манчестър Юнайтед ще е много, много по-добър под ръководството на Ван Гаал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички