Неймар вече загатна къде може да заиграе, след като напусне ПСЖ


Неймар вече загатна къде може да заиграе, след като напусне ПСЖ
Снимка: Getty Images

3557 0

Неймар се възстановява от операция на глезена и се очаква скоро да се завърне в Париж, където има договор с ПСЖ до 2025 г. Все повече обаче се засилват спекулациите за неговото бъдеще и дали ще изпълни договора си с парижани до края.

Медиите във Франция по-рано тази година твърдяха, че Неймар иска да остане в Париж за момента. Но когато изтече времето му на "Парк де Пренс", кой ще може да си го позволи? Ако той не остане в Европа, когато напусне ПСЖ, може да има завръщане в Бразилия.

Неймар обсъди бъдещето си в Бразилия

Поради текущата си контузия той е в Бразилия и говори в интервю за бразилското издание Globo Esporte за завръщане в бившия си клуб Сантос. "Ще се върна един ден, скоро", каза Неймар, което веднага породи много вълнение сред феновете му.

Той добави: "Страхотно е да се върна у дома. Тук се чувствам като у дома си и се радвам да се върна тук след 10 години. За съжаление видях равенство, а аз исках победата. Дойдох тук, за да подкрепя Сантос и да получа обичта на феновете. Това е клубът, който ми даде всичко, отвори врати за мен и семейството ми и ме разкри пред света. Много съм щастлив, че съм тук". 31-годишният играч проби като вълнуващ тийнейджър в бразилския клуб Сантос и бързо имаше интерес от най-добрите европейски клубове. Само преди дни пък Неймар обяви, че с приятелката му очакват дете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички