Агуеро за бъдещето в Сити: Нека шефовете говорят каквото искат, през юни ще трябва да се срещнат с мен


Агуеро за бъдещето в Сити: Нека шефовете говорят каквото искат, през юни ще трябва да се срещнат с мен
Снимка: Guliver/Getty Images

1062 0

Нападателят на Манчестър Сити Серхио Агуеро призна, че все още никой от ръководството на клуба не е идвал да говори с него относно бъдещето му на "Етихад".

Спекулациите около мястото на аржентинеца в Манчестър се засилиха след идването на 19-годишния талант Габриел Жезус, който бързо пое диригентската палка в клубното нападение.

В средата на миналия месец мениджърът на "небесносините" призна, че иска Кун да остане в тима. Голмайсторът има договор с клуба до 2020 година.

"Едно е от клуба да кажат, че ще остана пред медиите, друго е някой от ръководството да дойде и да ми го каже лично", сподели Агуеро.

В последните си два мача за тима аржентинецът вкара четири гола, след като отново е титуляр заради счупената кост в ходилото на Жезус.

Вчера Ман Сити си осигури участие на 1/4-финал в турнира за ФА Къп след успех с 5:1 като домакин над Хъдърсфийлд, мениджърът Пеп Гуардиола обяви, че това е бил най-добрият мач на Агуеро.

"Винаги съм казвал, че всичко ще се разбере през юни. От клуба могат да говорят какво си поискат, но в края на сезона ще трябва да застанат пред мен и да обсъдим бъдещето ми."

Агуеро пристигна в Манчестър от Атлетико Мадрид през 2011 година за 38 милиона паунда и от тогава е вкарал 158 гола за тима, което го нарежда на трето място сред най-добрите голмайстори на "гражданите".

"Искам да остана, но това е дълъг процес, който ще се обсъжда до края на сезона. Има още три месеца и искам да дам всичко от себе си, за да спечелим трофей."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички