Агуеро тръшна вратата на Реал


Агуеро тръшна вратата на Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

1783 0

Кун Агуеро ще остане в Манчестър Сити. Поне така изглежда от думите на нападателя, цитирани от английската преса.

"Единствената причина, заради която играч би напуснал клуба си, е да постигне успехи. Аз мога да постигна всичко, което искам, в Сити", заяви бившият голмайстор на Атлетико Мадрид.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес упорито преследваше аржентинския национал. Той дори беше готов да жертва Карим Бензема, за да доведе футболиста на Манчестър Сити на "Бернабеу". Очевидно Агуеро е на друго мнение.

"Не мога да спра слуховете. Не мога да попреча на хората да пишат разни неща. Но това, което мога да направя, е да повторя това, което вече казах, и то е, че съм щастлив в Манчестър Сити. Имах успех през последните 4 сезона и съм гладен за още успехи", сподели Агуеро.

"Разбира се, че Висшата лига е голям приоритет и всички ние искаме да я спечелим отново, но също така мечтаем да спечелим и Шампионската лига", допълни още той.

Относно трансферите, които смята да направи тимът от Манчестър, Агуеро сподели:

"Всяко лято собствениците добавят към отбора някои от най-добрите играчи в света. Това е пътят, по който вървят клубовете, които искат да печелят трофеи. Аз съм сигурен, че това лято ще бъде същото."

"Бих се радвал Сити да привлече Лео Меси. Той е мой добър приятел и е един от най-добрите играчи в света. Лоялността му към Барселона обаче е много голяма и трябва да уважим това" - така нападателят коментира и възможността съотборникът му в националния тим на Аржентина Лионел Меси да премине в лагера на "гражданите". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички